Reviews

Lees hoe anderen onze opleidingen hebben ervaren. We zijn trots op deze prachtige reviews!

Onze deelnemers over de NLP Practitioner

Klik op de Springest widget om alle NLP Practitioner beoordelingen te lezen:

Elizabeth Rot
Verandermanager / Leanadviseur
ZZP’er

“Het mooiste cadeau wat ik mezelf ook heb gegeven. Mooie inzichten voor mijzelf maar ook zeer bruikbare input voor mijn werk gekregen. Heel erg toepasbaar. Daarnaast een geweldige trainer die zeer enthousiast is en iedereen betrekt en in zijn/haar waarde laat!!”

Carmen Vermeer
Senior Beleidsmedewerker
Ministerie IenW

“Een fantastische week waarin je ambitieuze persoonlijke ontwikkelingsdoelen stelt én haalt onder bevlogen en professionele leiding van het team van SenSolid! Een intensief en afwisselend programma maakt dat je met vele ervaringen en inzichten vertrekt en je enthousiast maken om de NLP zowel zakelijk als privé direct in te zetten.”

Onze deelnemers over de NLP Master Practitioner

Klik op de Springest widget om alle NLP Master Practitioner beoordelingen te lezen:

Graddy Franke
Consultant

“Wederom onder begeleiding van Karel en Jasper, een perfect team leidend naar een mooie verdieping van de Practitioner opleiding. Een goede mix van theorie en praktijk waar tot op de dag van vandaag dankbaar gebruik van maak. In 1 woord geweldig! Een aanrader!”

Jacqueline Gomes
Opgavemanager Digitale Transformatie, Gemeente Rotterdam

“Na de NLP practitioner te hebben gevolgd bij SenSolid was bij mij de grote vraag, is er nog meer te ontdekken dan? En jawel hoor! Wat een mooie reis heb ik mogen maken met top medecursisten en uiteraard motiverende en inspirerende trainers. Echt een aanrader dit! Dank Karel, Robin en Jasper voor de kennisoverdracht, begeleiding en coaching!”

Onze deelnemers over de NLP Certified Trainer

Klik op de Springest widget om alle NLP Certified Trainer beoordelingen te lezen:

Hans van der Pol
Oprichter, Sirius Consultancy

“Wat een mooie ervaring is deze training. De training heeft mij niet alleen veel meer overzicht gegeven over de verschillende NLP technieken en de toepassing daarvan, maar ook een stevige basis en kracht voor het presenteren van de stof met daarbij waardevolle instrumenten zoals Satir bewegingen, metaforen, structuur, Milton taalgebruik, rust, vloerankers, en nog veel meer dan dat.”

Henkjan van Zanten
Eigenaar, Albert Heijn Oosterwolde

“Bij elke training merk ik dat er weer verdere ontwikkelingstappen bij mijzelf worden ontdekt en gemaakt. Karel heeft hier wederom een grote bijdrage geleverd door slim te coachen op gedrag, waardevolle feedback en bovenal een gedegen programma waar volop ruimte is voor extra verdieping. Alweer 5 van de vijf sterren gegeven. Do I have to say more?”