NLP Master Practitioner

Verdiep jezelf in de materie van NLP en ontdek je onbewuste waarden en drijfveren.

 • 7-daagse, erkende opleiding
 • Met Hypnose en Reiki 2
 • Gemiddelde beoordeling van 9.9

De Next Level of Performance

Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten om het beste uit jezelf en anderen te halen? Als NLP Master Practitioner beheers je technieken die inzicht bieden in communicatie, motivatie, gedrag en verandering. Je leert niet alleen de methodieken die wij zelf toepassen in onze coachingstrajecten, maar ook hoe je deze eigen kunt maken.

 • Verdiep jezelf in de materie van NLP
 • Word een expert in rapport en communicatie
 • Leer impactvolle coachingstechnieken
 • Ontdek je (onbewuste) waarden en drijfveren
 • Ontwikkel je coachingsvaardigheden naar een hoger niveau
Cursisten oefenen hun coachingsvaardigheden tijdens de NLP Master Practitioner opleiding

Meester in NLP, Hypnose en Reiki

Een verdieping op alle vlakken…

NLP Master Practitioner

Een verdiepingsslag in de materie van NLP. Met de kennis en technieken die je tijdens de opleiding leert, kun je je medewerkers coachend gaan leiden, of zelf als coach aan de slag kan gaan.

+ Hypnose Master

Met hypnose kun je direct contact maken met het onbewuste, om zo tot de kern te komen. Op Master niveau leer je toegepaste technieken om mensen van problematiek af te helpen.

+ Reiki 2

Reiki is een Japanse vorm van werken met universele levensenergie. In Reiki 2 leer je intuïtief werken met energie volgens de Usui methode en ervaar je de kracht van bepaalde symbolen.

Het programma

Een hybride opleiding met 7 aaneengesloten fysieke trainingsdagen.

Online introductie

We beginnen het traject met 3 interactieve online sessies. Tijdens deze sessies frissen we de kennis op van de NLP Practitioner en zorgen we dat iedereen met een solide basis begint. Je krijgt ook de gelegenheid om bepaalde technieken en coachingsvaardigheden in subgroepjes te oefenen. Ook maak je natuurlijk alvast kennis met de trainers en medecursisten.

De 7-daagse opleiding

Tijdens deze dagen ben je volledig gericht op het verder ontwikkelen van je coachingsvaardigheden. Je leert nieuwe technieken en krijgt nog meer inzicht in wat mensen drijft en motiveert. Net als bij de NLP Practitioner maken we veel verbindingen met je eigen praktijksituatie. Daarbij is er extra ruimte voor individuele begeleiding, coaching of het opfrissen van kennis door ons team.

In het avondprogramma verdiepen we ons op een ontspannende wijze met outside the box technieken uit Hypnose en Reiki.

Certificering

Onze NLP Master Practitioner is een internationaal geaccrediteerde opleiding. Naast de online en fysieke trainingsdagen, ontvang je een link naar onze certificeringsvragen. Als eindopdracht geef je op de laatste dag een demo over een NLP onderwerp aan je medecursisten. Je behaalt na afronding 3 certificaten: de NLP Master Practitioner, Hypnose Master Practitioner en Reiki Second Degree.

Planning & info

De fysieke training start dagelijks om 09:30 met een doorlooptijd tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnose en Reiki, loopt van 19:45 tot 21:30.

De 3 voorafgaande online sessies starten om 18:30 tot 21:00. De data voor deze sessies ontvang je na je aanmelding voor de NLP Master Practitioner.

Datum: 9 t/m 15 november, 2024
Locatie: Stakenberg 86, 8075 RH Elspeet
Trainers: Karel Knoester & Robin Hommes

Internationaal geaccrediteerd

De NLP Master Practitioner is geaccrediteerd door de volgende instanties:

The Association for NLP (ANLP)

The American Board of NLP (ABNLP)

The American Board of Hypnotherapy (ABH)

De Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP)

Onze deelnemers over de NLP Master Practitioner

We zijn trots op de prachtige reviews van onze deelnemers! Klik op de Springest widget om alle beoordelingen te lezen:

Graddy Franke
Consultant

“Wederom onder begeleiding van Karel en Jasper, een perfect team leidend naar een mooie verdieping van de Practitioner opleiding. Een goede mix van theorie en praktijk waar tot op de dag van vandaag dankbaar gebruik van maak. In 1 woord geweldig! Een aanrader!”

Jacqueline Gomes
Opgavemanager Digitale Transformatie, Gemeente Rotterdam

“Na de NLP practitioner te hebben gevolgd bij SenSolid was bij mij de grote vraag, is er nog meer te ontdekken dan? En jawel hoor! Wat een mooie reis heb ik mogen maken met top medecursisten en uiteraard motiverende en inspirerende trainers. Echt een aanrader dit! Dank Karel, Robin en Jasper voor de kennisoverdracht, begeleiding en coaching!”

Veelgestelde vragen

SenSolid is een CRKBO geregistreerde instelling en de diensten zijn vrijgesteld van BTW. Bedrijven en organisaties betalen een toeslag van 10%.

De NLP Master Practitioner opleidingen van SenSolid worden over het algemeen gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

Woon je ver weg of wil je volledig genieten van de omgeving? Dan kun je via ons ook voordelig je overnachtingen (incl. ontbijt) laten boeken. Dit kun je aanvinken in het aanmeldingsformulier.

Naast een goede dosis leergiergheid, nieuwgierigheid en enthousiasme, is een NLP Practitioner bij een erkend instituut een vereiste. De NLP Master Practitioner bouwt voort op de kennis en theorie van de NLP Practitioner. Het is daarom van belang dat je in ieder geval de basistechnieken kent en beheerst.

Soms kan het gebeuren dat je wegens omstandigheden een dag mist. Gelukkig zijn onze ervaren assistent trainers volledig beschikbaar om je helemaal bij te praten en met je te oefenen.

De NLP Master Practitioner is een investering in de kennis én in jezelf. In het kader van een Leven Lang Leren, mag je deze opleiding — zo vaak je wilt — kosteloos opnieuw volgen. Je enige investering is dan de arrangementskosten.

Heb je de opleiding ergens anders al gedaan én wil je ook onze aanpak ervaren? Neem dan contact op met ons team.

Je investering voor deze opleiding

Heb je vragen over de NLP Master Practitioner & Coach? Of wil je ontdekken wat deze opleiding nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op.

Heb je nog geen NLP Practitioner certificaat behaald? Dan is de NLP Master Sprint voor jou!

NLP Master Practitioner

3195,-

 • NLP Master opleiding
 • Werkboek + lesmateriaal
 • Hypnose verdieping
 • Reiki Second Degree
 • Uitgebreide lunches en diners
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Ontspanningsmassage

NLP Master Sprint

6390,- 5885,-