NLP Certified Trainer

Pakkend presenteren, motiveren en inspireren vanuit persoonlijke kracht.

 • Geaccrediteerde NLP opleiding
 • Met Hypnose en Reiki 3
 • Gemiddelde beoordeling van 9.8

Pakkend presenteren en inspireren

Wil je op een eigen unieke wijze mensen inspireren en trainen? Naast kennis, inzichten en technieken, leer je vooral over groepsprocessen, presentatievaardigheden en groepsdynamica. Na deze opleiding ben je in staat om zelfstandig als professionele, gecertificeerde (NLP) trainer aan de slag te gaan.

 • Word meester in NLP (technieken)
 • Creëer groepsrapport in al je presentaties
 • Leer het effect van multi-level communication
 • Overwin je spanning en onzekerheid voor presenteren
 • Start als gecertificeerd NLP Trainer
Een cursist geeft een demonstratie over een bepaalde NLP techniek

Nieuwe technieken, nieuwe inzichten

Het verschil tussen vertellen en verbinden.

NLP Certified Trainer

Als excellente trainer weet je precies hoe je groepen mensen kunt inspireren en motiveren. Leer vooral hoe je NLP technieken kunt gebruiken om verbinding te maken met groepen.

+ Hypnose Trainer

Naast 1-op-1 sessies, leer je als trainer ook hoe je o.a. een groepsmeditatie begeleidt. Daarbij leer je hoe je hypnose technieken kunt toepassen om groepsrapport te versterken.

+ Reiki 3

Reiki is een Japanse vorm van werken met universele levensenergie. In Reiki 3 maak je een verdiepingsslag en word je opgeleid tot Master niveau. Dit houdt in dat je ook anderen mag opleiden.

Het programma

Een hybride opleiding met 12 fysieke trainingsdagen.

Online introductie

We beginnen het traject met 2 interactieve online sessies. Deze sessies staan in het teken van oefenen met de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner technieken. Je krijgt ook de gelegenheid om bepaalde technieken en coachingsvaardigheden in subgroepjes te oefenen. Ook maak je natuurlijk alvast kennis met de trainers en medecursisten.

De fysieke training

Deel 1: De fysieke trainingsdagen staan volledig in het teken van het vergroten van je vaardigheden als trainer. In de eerste 7-daagse gaan we alle technieken oefenen — en nog veel meer. Daarnaast leer je vooral hoe je, via metaforen en storytelling, mensen kunt meeslepen in jouw verhaal.

Deel 2: In de tweede 5-daagse doe je veel ervaring met groepen op. Je geeft gestructureerde demo’s, en ontwikkelt manieren om je eigen levenservaring te verweven in al je presentaties. Zo breng je op volledig authentieke wijze je kennis over op de groep.

Certificering

Onze NLP Certified Trainer is een internationaal geaccrediteerde opleiding. Naast de online en fysieke trainingsdagen geef je als eindopdracht, op de laatste dag, een demo over een NLP onderwerp aan je medecursisten. Daarbij is er ook een digitaal eindexamen. Je behaalt na afronding 3 certificaten: de NLP Certified Trainer, Hypnose Trainer en Reiki Master (Third Degree).

Cursisten met certificaten na afronding van de NLP Certified Trainer opleiding

Planning & info

De fysieke training is opgesplitst in twee delen. De trainingen starten dagelijks om 09:30 met een doorlooptijd tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnose en Reiki, loopt van 19:45 tot 21:30.

De voorafgaande online sessies starten om 18:30 tot 21:00. De data voor deze sessies ontvang je na je aanmelding voor de NLP Certified Trainer.

Deel 1: 11 t/m 17 november 2023
Deel 2: 11 t/m 15 december 2023
Locatie: Stakenberg 86, 8075 RH Elspeet
Trainers: Karel Knoester

Internationaal gecertificeerd

De NLP Trainer opleiding is geaccrediteerd door de volgende instanties:

The Association for NLP (ANLP)

De Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP)

Onze deelnemers over de NLP Certified Trainer

We zijn trots op de prachtige reviews van onze deelnemers! Klik op de Springest widget om alle beoordelingen te lezen:

Hans van der Pol
Oprichter, Sirius Consultancy

“Wat een mooie ervaring is deze training. De training heeft mij niet alleen veel meer overzicht gegeven over de verschillende NLP technieken en de toepassing daarvan, maar ook een stevige basis en kracht voor het presenteren van de stof met daarbij waardevolle instrumenten zoals Satir bewegingen, metaforen, structuur, Milton taalgebruik, rust, vloerankers, en nog veel meer dan dat.”

Henkjan van Zanten
Eigenaar, Albert Heijn Oosterwolde

“Bij elke training merk ik dat er weer verdere ontwikkelingstappen bij mijzelf worden ontdekt en gemaakt. Karel heeft hier wederom een grote bijdrage geleverd door slim te coachen op gedrag, waardevolle feedback en bovenal een gedegen programma waar volop ruimte is voor extra verdieping. Alweer 5 van de vijf sterren gegeven. Do I have to say more?”

Veelgestelde vragen

SenSolid Training & Coaching is een CRKBO geregistreerde instelling. Volg je de training als particulier, dan is de opleiding vrij van btw. Btw-vrijgestelde organisaties (b.v. overheid, onderwijs of non-profit) betalen een toeslag van 10%.

SenSolid is geaccrediteerd door de CRKBO en mag btw-vrijgestelde opleidingen verzorgen

De NLP Practitioner opleidingen van SenSolid worden over het algemeen gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

Woon je ver weg of wil je volledig genieten van de omgeving? Dan kun je via ons ook voordelig je overnachtingen (incl. ontbijt) laten boeken. Dit kun je aanvinken in het aanmeldingsformulier.

Naast een goede dosis leergiergheid, nieuwgierigheid en enthousiasme, is een NLP Master Practitioner bij een erkend instituut een vereiste. De NLP Certified Trainer bouwt voort op de kennis en theorie van de NLP Master Practitioner. Het is van belang dat je de technieken volledig kent en beheerst.

Soms kan het gebeuren dat je wegens omstandigheden een dag mist. Gelukkig zijn onze ervaren assistent trainers volledig beschikbaar om je helemaal bij te praten en met je te oefenen.

De NLP Certified Trainer is een investering in de kennis én in jezelf. In het kader van een Leven Lang Leren, mag je deze opleiding — zo vaak je wilt — kosteloos opnieuw volgen. Je enige investering is dan de arrangementskosten.

Heb je de opleiding ergens anders al gedaan én wil je ook onze aanpak ervaren? Neem dan contact op met ons team.

Je investering voor deze opleiding

Heb je vragen over de NLP Certified Trainer opleiding? Of wil je ontdekken wat deze opleiding nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op.

NLP Certified Trainer

4995,-

 • NLP & HNLP Trainer opleiding
 • Werkboek + lesmateriaal
 • Hypnose Trainer
 • Reiki Master Degree
 • Uitgebreide lunches en diners
 • Onbeperkt koffie en thee
 • 2 Ontspanningsmassages

NLP Practitioner

Heb je nog geen NLP Practitioner certificaat behaald?

NLP Master Practitioner

Heb je nog geen NLP Master Practitioner certificaat behaald?