Opleidingen

Volg een van onze NLP opleidingen en ontdek je onbegrensde mogelijkheden.

Waarom kies je voor SenSolid?

 • Opleidingen met IMPACT:
  Geen tussentijdse onderbrekingen of afzonderlijke modules — een compleet verzorgde reis van begin tot eind, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
 • Een Leven Lang Leren:
  Wanneer je een opleiding bij SenSolid hebt gevolgd, mag je deze — zo vaak je wilt — gratis opnieuw volgen (je betaalt dan alleen de arrangementskosten).
 • Praktisch en nuchter:
  Onze opleidingen zijn volledig gericht op jouw leerdoelen. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedragspatronen en je leert hoe je deze effectief kunt veranderen met verschillende NLP technieken.
 • Ervaren en deskundig:
  Opgeleid in Engeland en Amerika door toptrainers als Tad James, David Shephard, John Overdurf & Julie Silverthorn, Anthony Robbins en Deepak Chopra.
 • Internationaal geaccrediteerd:
  SenSolid staat in de opleidersregisters van o.a. The Association for NLP (ANLP), The American Board of NLP (ABNLP) en De Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).
 • Persoonlijk en toegankelijk:
  We vinden het belangrijk dat jij het maximale uit jezelf haalt. Onze trainers zijn tijdens de opleidingen beschikbaar voor extra begeleiding en 1-op-1 coaching.

Accreditaties

Er zijn inmiddels veel NLP instituten in Nederland. Het belangrijkste voor jou is het vinden van een opleiding die bij jou past en voldoet aan jouw kwaliteitseisen. Wanneer je op zoek bent naar een NLP opleiding, let dan vooral op waar de instituten bij aangesloten zijn en of ze inderdaad een geldig lidmaatschap hebben. Dit kun je vinden in het register van de overkoepelende instanties.

Om onze eigen kwaliteit te waarborgen, zijn onze NLP opleidingen zowel nationaal als internationaal geaccrediteerd, door de meerdere instanties. Je kunt ons o.a. vinden in de opleidersregisters van o.a.:

The Association for NLP (ANLP)

The American Board of NLP (ABNLP)

The American Board of Hypnotherapy (ABH)

De Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP)

Onze deelnemers over de NLP opleidingen

We zijn trots op de prachtige reviews van onze deelnemers! Klik op de Springest widget om alle beoordelingen te lezen:

Audrey Bankert
Hoofd Internal Audit, Curio

“Geweldige training, mooie inzichten en ervaringen in NLP , Reiki en hypnose. Super veel geleerd, wat ik mee neem in de toekomst. Daarnaast heerlijke locatie op de Veluwe, gezellige groep en mooi om mee te maken dat iedereen de gelegenheid krijgt verbinding met jezelf en met anderen te maken.

Jan-Willem Bink
Vestigingsmanager, Custom Connect

“Liefdevol, ervaren, intens, prachtig, schitterende omgeving, meer dan compleet.. steekwoorden na een intense trainingsweek bij SenSolid. Training is een prachtig cadeau en bevat veel meer elementen dan de reguliere NLP-onderwerpen. Aanrader!”