Over SenSolid

Sense (gevoel, zintuigen) en Solid (stevig, solide)… alles wat we doen, doen we vanuit een stevige basis met een goed gevoel!

Over SenSolid

Sense (gevoel, zintuigen) en Solid (stevig, solide)… alles wat we doen, doen we vanuit een stevige basis met een goed gevoel!

Passie voor ontwikkeling

Lees hier ons verhaal…

Ten eerste: leuk dat je onze site bezoekt! Mijn naam is Karel Knoester, de oprichter van SenSolid. Na mijn loopbaan in het onderwijs en als algemeen directeur in het bedrijfsleven, besloot ik in de jaren ’90 als zelfstandig consultant verder te gaan. In deze periode kwam ik per toeval (lees: toeval bestaat niet…) voor het eerst in aanraking met NLP.

Tijdens het volgen van mijn NLP opleidingen, stond ik keer op keer versteld van de impact van verschillende NLP technieken. Vooral als het gaat om verandering van gedrag en attitude. Na het behalen van mijn trainerslicentie besloot ik om SenSolid op te richten, met als doel om mensen te helpen een gelukkiger leven te leiden.

Al sinds 2005 verzorgen we NLP opleidingen, coachingstrajecten en bedrijfstrainingen gericht op veranderingsprocessen. In 2018 besloot mijn zoon Jasper zijn loopbaan bij mij voort te zetten en inmiddels is SenSolid gegroeid tot een hecht team met een passie voor ontwikkeling!

Karel Knoester

Karel Knoester, de oprichter van SenSolid

Wie zijn wij?

Maak kennis met ons team.

Karel Knoester
Directeur & NLP Master Trainer

Karel is de oprichter van SenSolid en verzorgt al meer dan 20 jaar training, coaching en opleidingen.

Jasper Knoester, projectmanager en NLP Trainer bij SenSolid

Jasper Knoester
Projectmanager & NLP Trainer

Jasper is verantwoordelijk voor alle nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van huidige processen.

Robin Hommes
Multimedia designer & NLP Trainer

Robin beheert alle media, van video opnames en editing tot graphic design en social media.

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor persoonlijke ontwikkeling!

Interesse? Neem contact op via info@sensolid.nl

Waarom SenSolid?

Volledig gericht op jouw persoonlijke en professionele leerdoelen.

 • Opleidingen met IMPACT
  Geen tussentijdse onderbrekingen of afzonderlijke modules — een compleet verzorgde reis van begin tot eind, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
 • Een Leven Lang Leren
  Wanneer je een opleiding bij ons hebt gevolgd, mag je deze — zo vaak je wilt — gratis opnieuw volgen (je betaalt dan alleen de arrangementskosten).
 • Praktisch en nuchter
  Onze opleidingen zijn volledig gericht op jouw leerdoelen. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedragspatronen en je leert hoe je deze effectief kunt veranderen met verschillende NLP technieken.
 • Ervaren en deskundig
  Opgeleid in Engeland en Amerika door toptrainers als Tad James, David Shephard, John Overdurf & Julie Silverthorn, Anthony Robbins en Deepak Chopra.
 • Internationaal geaccrediteerd
  Je kunt ons vinden in de opleidersregisters van o.a. The Association for NLP (ANLP), The American Board of NLP (ABNLP) en De Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).
 • Persoonlijk en toegankelijk
  We vinden het belangrijk dat jij het maximale uit jezelf haalt. Onze trainers zijn tijdens de opleidingen beschikbaar voor extra begeleiding en 1-op-1 coaching.

Onze deelnemers over het team

We zijn trots op de prachtige reviews van onze deelnemers! Klik op de Springest widget om alle beoordelingen te lezen:

Karen Braspenning
Interim HR Businesspartner

“Er is tussen de lessen en trainingssessies door veel aandacht en tijd voor extra vragen, oefenen en persoonlijke coachingssessies met/door de (co)trainers. Een echte aanrader voor diegenen die impactvol willen gaan coachen!”

Jan-Willem Bink
Vestigingsmanager Custom Connect

“Zeer professioneel trainingsbureau dat met veel humor, kennis en professionaliteit liefdevol lange dagen traint en elke dag bereid is cursisten, buiten de sessies om, apart te nemen en privé-sessies te geven rondom thema’s die voor hem of haar belangrijk zijn.”