NLP
Personal
Coaching

Ruim negatieve emoties voor altijd op 
en ontdek je volledige potentieel.

Karel Knoester | Directeur

Ontdek je onbegrensde mogelijkheden

Coaching heeft als doeleinde om je effectiviteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei te vergroten. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Sterker nog, veel sporters op hoog niveau worden gecoacht om hun eigen verwachtingen te overtreffen. Het succes van onze methode is afhankelijk van jouw inzet.

Accreditaties

Onze coaching is erkend door o.a. de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), het European Mentoring & Coaching Council (EMCC), The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH). 

Logo's van de instanties waar de doorbraak coaching van SenSolid geaccrediteerd is.
Het logo van Nobco.
Het logo van de EMCC (European Mentoring & Coaching Council).
Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).

Ben jij klaar voor de verandering?

Veel mensen die lang rondlopen met negatieve emoties, hebben de overtuiging dat ze net zoveel tijd nodig hebben om er van af te komen. Onze unieke vorm van coaching bewijst het tegendeel. Je zult versteld staan van de resultaten, en dit zeggen we niet zomaar. Deze unieke aanpak hanteren wij al sinds 1998 met resultaten zo indrukwekkend dat onze directeur, Karel Knoester, er momenteel een promotieonderzoek over schrijft. Met Personal Coaching kom je direct tot de kern.

Klaar voor de volgende stap?

NLP
Personal Coaching

Wil je hier meer over weten? Neem contact op en ontdek of een coachingstraject bij jou past.

Veelgestelde vragen

Je begint een coachingstraject met een uitgebreide intake waarin je samen met je coach vaststelt wat jij precies wilt bereiken. Het coachingstraject is 1-op-1 en bestaat uit 5 dagdelen. Na afronding hebben we opnieuw contact voor een persoonlijke terugblik en evaluatie.

SenSolid Training & Coaching is een CRKBO geregistreerde instelling. Volg je het traject privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (b.v. overheid, onderwijs of non-profit), dan betaal je alleen een toeslag van 10% in plaats van 21% BTW.

De coachingstrajecten van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.