NLP
Practitioner & Coach

Ervaar de kracht van NLP technieken
en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen.

De volgende stap in jouw ontwikkeling

Wil jij jezelf verder ontwikkelen en in je kracht staan? Dan is de NLP Practitioner & Coach voor jou. Leer waarom je doet wat je doet, en vooral hoe je kunt veranderen wat je doet. Na deze opleiding ben je startklaar om NLP technieken te gebruiken in je eigen situatie — zowel privé als op het werk.
Video afspelen

Accelerated learning in 7 dagen

Misschien vraag je je af, de meeste instituten doen hier veel langer over… Hoe kan dit in zo’n korte tijd? Als mens zijn wij in staat om, van het ene op het andere moment, anders tegen de wereld aan te kijken. De NLP Practitioner & Coach opleiding van SenSolid is zo ontworpen dat jij alle nodige handvatten krijgt om je doelstellingen te bereiken en de NLP technieken te beheersen.

Next Level Performance

Je leert technieken om je gedachten, gevoelens en overtuigingen op een positieve manier te beïnvloeden. Hierdoor word je flexibeler in je gedrag en communicatie. Daarnaast gaan we aan de slag met outside the box methodieken. In de avonden doe je mee aan de masterclasses Hypnotherapie en Reiki First Degree.
Met de NLP Practitioner & Coaching behaal je 3 certificaten: De NLP Practitioner, Hypnosis Practitioner en Reiki 1.

Programma

De NLP Practitioner & Coach is 7 dagen aaneengesloten. Het dagprogramma start dagelijks om 09:30 uur tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnotherapie en Reiki, start om 19:45 tot 21:30. Naast het (digitaal) inleveren van een vragenlijst, geef je aan het eind van de opleiding een demo over één van de onderwerpen om te demonstreren dat je de materie beheerst.

Accreditaties

De NLP Practitioner & Coach van SenSolid is internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP). 

SenSolid is geaccrediteerd bij o.a. de ABNLP, ABH en de NVNLP.
Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).

Wat onze deelnemers zeggen

Video afspelen
Video afspelen

Klaar voor de volgende stap?

Reserveer je deelname voor de NLP Practitioner & Coach, of neem meteen de stap naar Master Coach met het totaal pakket.

NLP Practitioner & Coach

2997,-
  • Internationaal erkende NLP Practitioner
  • Hypnotherapie en Reiki First Degree
  • NLP Practitioner Werkboek

NLP Totaal Pakket

5994
5497,-
  • NLP Practitioner + Master Practitioner
  • Hypnotherapie en Reiki Second Degree
  • Werkboeken + Lesmateriaal
Populair

Veelgestelde vragen

SenSolid Training & Coaching is een CRKBO geregistreerde instelling. Volg je de training als particulier, dan is de opleiding vrij van btw. Btw-vrijgestelde organisaties (b.v. overheid, onderwijs of non-profit) betalen een toeslag van 10%.

De NLP Practitioner & Coach van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

Ook dit jaar (2021) zijn de NLP opleidingen nog fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat je deze in je aangifte inkomstenbelasting als studiekosten mag aftrekken.

Woon je ver weg of wil je volledig genieten van de omgeving? Dan kun je via ons ook voordelig je overnachtingen (+ ontbijt) laten boeken.