NLP Master
Practitioner
& Coach

Beheers geavanceerde NLP technieken
om jezelf te ontplooien en anderen te coachen.

Een verdieping op alle vlakken​

Wil jij je kennis en vaardigheden inzetten om coachend leiding te geven of zelf als coach aan de slag te gaan? Dan is de NLP Master Practitioner & Coach voor jou. De opleiding is volledig gericht op het verder ontwikkelen van jouw (coach)vaardigheden, voor zowel privé als op het werk.
Video afspelen

Naar Master niveau in 7 dagen

Er zijn inmiddels veel wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over NLP en Transformatief Leren. Net als bij de NLP Practitioner & Coach, combineren we theorie en oefeningen, en maken we verbindingen met je eigen praktijksituatie. Hierdoor beklijft de stof en krijg jij alle nodige handvatten om je doelstellingen te bereiken en de technieken eigen te maken.

Samen leren, samen oefenen​

Je leert niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen én vooral hoe je het zelf kunt toepassen in je dagelijks leven. Onze trainers luisteren naar de behoeftes van de groep en begeleiden je op een dynamische wijze door de stof. In de avonden doe je mee aan de masterclasses Advanced Hypnotherapy en Reiki Second Degree.

Met de NLP Master Practitioner & Master Coach behaal je 3 certificaten: De NLP Master Practitioner, Advanced Hypnosis en Reiki 2.

Programma

De NLP Master Practitioner & Coach is 7 dagen aaneengesloten. Het dagprogramma start dagelijks om 09:30 uur tot 17:00. Het avondprogramma, een afwisseling tussen Hypnotherapie en Reiki, start om 19:45 tot 21:30. Naast het (digitaal) inleveren van een vragenlijst, geef je aan het eind van de opleiding een demo over één van de onderwerpen om te demonstreren dat je de materie beheerst.

Accreditaties

De NLP Master Practitioner & Coach van SenSolid is internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP). Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je een NLP Practitioner (van een erkend instituut) nodig.

SenSolid is geaccrediteerd bij o.a. de ABNLP, ABH en de NVNLP.
Het logo van de American Board of NLP (ABNLP).
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP).
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH).
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP).
NLP Deelnemers aan het oefenen tijdens een training van SenSolid

Wat onze deelnemers zeggen

Video afspelen
Video afspelen

Klaar voor de volgende stap?

Reserveer je plaats voor de NLP Master Practitioner & Coach. Heb je je NLP Practitioner nog niet? Maak dan gebruik van het Totaal Pakket.

NLP Totaal Pakket

5994
5497,-
  • NLP Practitioner + Master Practitioner
  • Hypnotherapie en Reiki Second Degree
  • Werkboeken + Lesmateriaal
Populair

NLP Master Practitioner

2997,-
  • Erkende NLP Master Practitioner
  • Hypnotherapie en Reiki Second Degree
  • NLP Master Practitioner Werkboek

Waarom SenSolid?

SenSolid Training & Coaching is een CRKBO geregistreerde instelling. Volg je de training als particulier, dan is de opleiding vrij van btw. Btw-vrijgestelde organisaties (b.v. overheid, onderwijs of non-profit) betalen een toeslag van 10%.

De NLP Master Practitioner & Coach van SenSolid worden gegeven op Landgoed Stakenberg, op de Veluwe. Een prachtige locatie — midden in het land én in de natuur.

Ook dit jaar (2021) zijn de NLP opleidingen nog fiscaal aftrekbaar. Dit betekent dat je deze in je aangifte inkomstenbelasting als studiekosten mag aftrekken.

Woon je ver weg of wil je volledig genieten van de omgeving? Dan kun je via ons ook voordelig je overnachtingen (+ ontbijt) laten boeken.