NIEUW:

"Moderne Hypnose & Hypnotherapie met Reiki"

Bewust van je Onbewuste: Ontdekkingsreis naar je Ongekende Vermogens

Een 2-daagse avontuur en praktische kennismaking met Moderne Hypnose & Hypnotherapie, gecombineerd met Reiki 1 (werken met helende energie). Inclusief avondprogramma en overnachting.

Voor wie bestemd?

Voor jou, als je meer wilt weten van de mogelijkheden en toepasbaarheid van hypnose, hypnotherapie (invloed op onbewuste processen) en reiki (werken met helende energie) en daar -natuurlijk onder deskundige begeleiding- praktische ervaring mee wilt opdoen. Kortom, goed voor je eigen ontwikkeling en net zo goed om toe te kunnen passen in je eigen praktijk. 

Wat is het resultaat?

Na deze 2-daagse heb je enerzijds meer zicht op wat hypnose precies is en hoe je daar via hypnotherapie gebruik van kunt maken, anderzijds ervaar en leer je om te werken met (helende) energie. Doordat je meer inzicht in onbewuste processen krijgt, ben je ook in staat om jezelf en anderen beter te begrijpen.

Het bijzondere van deze training is, dat je -naast de ervaring met werken met energie- de allerbelangrijkste basistechnieken van hypnose leert en ook enkele praktische toepassingen hiervan binnen hypnotherapie.

Wat is de inhoud?

De training biedt veel oefeningen om hypnose/hypnotherapie in combinatie met reiki te verkennen.

Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor bijvoorbeeld (sport)prestatieverbetering. Door middel van voornamelijk verbale communicatie wordt gewerkt met (een lichte) trance, waarbij je ALTIJD de controle over jezelf behoudt... en bij werken met (helende) energie gaat het veel meer om het te ondergaan, te voelen en te ervaren. Koppel deze beide en je krijgt een prachtige combinatie met talloze mogelijkheden!

Enkele theoretische modellen en denkwijzen worden steeds direct omgezet in zelf oefenen en ervaring opdoen: Leren door Doen. Er wordt veel gebruik gemaakt van prima toepasbare en praktische NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) technieken, inclusief een uitgebreide verkenning van "communiceren met je Onbewuste". Tijdens de training krijg en geef je veel feedback, waardoor het ook een leren van, aan en met elkaar wordt.

Hoe is de werkwijze?

De ontdekkingsreis doe je samen met anderen. Dus wordt er veel in twee- en drietallen gewerkt.

Hoe lang duurt deze training?

Dit traject bestaat uit 5 dagdelen: een 2-daagse met avondprogramma en overnachting.

Welke voorkennis is nodig?

Geen specifieke voorkennis. Belangrijk is dat je jezelf beter wilt leren kennen, dat je nieuwsgierig bent en open staat voor 'outside the box' denken en handelen.

Overige informatie

Bij aanmelding vindt een telefonische intake of E-consult plaats, voor een eerste inventarisatie van de persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Behalve de onderstaande data, is het mogelijk om je het gehele jaar door aan te melden. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst en zodra er een groep van minimaal 8 deelnemers is, kan er worden gestart.

Na ca. een half jaar wordt opnieuw contact opgenomen voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Dit gebeurt eveneens telefonisch of via E-consult.

Je investering

Je investering voor deze opleiding bedraagt: € 900,00
(inclusief koffie/thee/ijswater, lunches en diner, lesmateriaal, overnachting met ontbijt)  

Voor zakelijke klanten komt hier nog BTW bij.

NB: Ook de Belastingdienst stimuleert je studie en je verdere ontwikkeling door extra aftrekmogelijkheden. Kijk hier voor verdere informatie.

 

Deze training is uitsluitend op aanvraag

 

 

 

 

 

 

 

naar boven