NIEUW! Intensieve versnelde opleiding

NLP Master Practitioner Plus & Master Coach

Net als bij de NLP Practitioner, wordt ook NLP Master Practitioner Plus & Master Coach uitsluitend gegeven in een intensieve, versnelde opleiding inclusief avondprogramma's.
De Intensieve, versnelde opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach biedt je de kans om nog meer ervaring op te doen in het werken met en begeleiden van anderen. Je ontvangt na afronding van deze intensieve opleiding maar liefst 3 certificaten:

 • NLP Master Practitioner & Master Coach (internationaal erkend via American Board of NLP en natuurlijk is SenSolid aangesloten bij de NVNLP)
 • Moderne Hypnose & Hypnotherapie 2 (internationaal erkend door de American Board of Hypnotherapy)
 • Reiki 2 werken met universele (helende) energie volgens de Dr. Usui methode

 • NIEUW: Intensieve, versnelde opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach

 

Voor wie bestemd en hoe hebben anderen deze Intensieve opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach ervaren?

Deze opleiding is bedoeld voor jou als professional en al in het bezit van een NLP Practitioner certificaat, die verder wil werken aan je eigen persoonlijke en professionele ont-wikkeling. Doordat SenSolid NLP integraal combineert met Moderne Hypnose, Hypnotherapie en Reiki, krijg je een uitstekende basis om de verworven kennis, inzichten en technieken uitvoerig te oefenen, te ervaren en toe te passen. Naast je eigen ont-wikkeling, worden je begeleidings- en coaching skills hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Klik hier om te lezen hoe anderen deze opleiding hebben ervaren en klik hier om de beoordeling via Springest te zien.

 

Wat is het resultaat?

Na de opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach ben je in staat om op diverse en zeer effectieve manieren te communiceren (multi-level communication). Verder heb je inzicht in wat mensen (inclusief jezelf) drijft en motiveert en hoe je gewenste resultaten bereikt. Je beschikt als Master Practitioner en Master Coach over een uitgebreide set van zeer geavanceerde NLP technieken en methodieken, die je kunt inzetten bij veranderingsprocessen en bij het coachen in de meest brede zin.

 

Introductie

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling modellen voor het begrijpen en veranderen van de innerlijke ervaring. NLP helpt je om de wisselwerking tussen je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier te beïnvloeden. De opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach bestaat uit een zeer geavanceerde set van NLP Master technieken en methodieken, gecombineerd met (een verdieping van) hypnose, hypnotherapie en Reiki.

 

Wat is de inhoud?

Het programma van de Intensieve opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach voldoet ruimschoots aan de voorgeschreven eisen van de American Board of NLP en de American Board of Hypnotherapy.

Dit betekent dat in ieder geval aan bod komen:

   • metaprogramma's van NLP
   • waarden en criteria
   • overtuigingen
   • uitbreiding strategieën
   • uitbreiding submodaliteiten
   • uitbreiding tijdlijnpatronen
   • uitbreiding taalpatronen
   • uitbreiding Milton werk
   • modelleren
   • uitbreiding patronen en technieken en
   • basis presentatietechnieken

Daarnaast wordt in het aansluitend avondprogramma een tweetal 'specialties' op Master Practitioner niveau aangeboden, namelijk:

   • Moderne Hypnose & Hypnotherapie 2: verdieping hypnotisch taalgebruik en hypnotherapie: de kracht van taal en suggestie
   • Reiki 2: verdere verkenning, verdieping en heel gericht werken met universele (helende) energie

De avondprogramma's zijn bedoeld om ervaring op te doen en zelf te experimenteren met een aantal aanvullende "out of the box" technieken en methodieken om daarmee je (coachings)vaardigheden enorm uit te breiden.

 

Hoe is de werkwijze?

We werken met kleine groepen van maximaal 18 deelnemers. 

Kortom, door de kleine groepsgrootte, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast plenaire kennis overdracht en diverse demo's (HOE werkt een bepaalde techniek), is er veel gelegenheid om in kleine groepen (in 2- of 3-tallen) intensief te oefenen, c.q. te experimenteren.

 

Wat is de doorlooptijd van deze training?

De doorlooptijd van de Intensieve opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach bedraagt 9 dagen achtereen (met avondprogramma's)!

De eerstvolgende groep start in Elspeet en wel op 24 augustus 2018.

 

Welke voorkennis is nodig?

Om tot de opleiding NLP Master Practitioner & Master Coach te worden toegelaten, is een NLP Practitioner certificaat van een erkend en geregistreerd NLP instituut een vereiste. Wanneer je hier niet aan voldoet, neem dan van te voren contact op met SenSolid. Het opleidingsniveau van deze opleiding is HBO.

 

Toetsing

Om het certificaat te behalen, heb je de (open boek)toets op voldoende niveau gemaakt; heb je via een demo laten zien dat je de stof beheerst, heb je een modelleeropdracht uitgewerkt en heb je een attendance (aanwezigheid) van >90%. Ter afsluiting van de opleiding, ontvang je op de laatste (certificerings)dag, onder meer de internationaal erkende certificaten NLP Master Practitioner (internationaal erkend door de American Board of NLP en The International Network for Humanistic Neuro Linguistic Psychology) en Master Practitioner Moderne Hypnose en Hypnotherapie (internationaal erkend door de American Board of Hypnotherapy).

 


Intensieve, versnelde opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach

 

Dezelfde inhoud, andere aanpak...

 

Net als bij de NLP Practitioner Plus & Coaching, wordt de NLP Master Practitioner Plus & Master Coach uitsluitend in een Intensieve opleiding variant gegeven. Met dit verschil, dat je nu geen acht, maar NEGEN dagen achtereen in een prachtige ambiance wordt ondergedompeld in NLP, Moderne Hypnose & Hypnotherapie en Reiki. En dat allemaal op Master Practitioner niveau!

Compleet verzorgd, midden in de bossen en op de hei... Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg.

Het arrangement is zeer volledig en de prijs is all-in, dus inclusief alles: certificering, uitgebreid handboek en studiematerialen, koffie/thee/ijswater, alle maaltijden plus overnachtingen én zelfs een ontspanningsmassage door een professional! Je rekent alleen je eigen drankjes af....

 

Je investering voor de Intensieve opleiding NLP Master Practitioner Plus en Master Coach

 

Ideaal wanneer je in een hele korte tijd en op een bijzondere, intensieve én ontspannende wijze ervaring wilt opdoen met geavanceerde en effectieve 'out of the box' technieken en methodieken op Master Practitioner niveau.

 

Klik hier om te lezen hoe anderen deze opleiding hebben ervaren en klik hier om de beoordeling via Springest te zien.

Je investering voor deze Intensieve opleiding Master Practitioner Plus & Coaching bedraagt:

€ 3.650,00 all-in en excl. BTW

(inclusief certificering, les-/studiemateriaal, koffie/thee/ijswater alle lunches en alle diners én alle overnachtingskosten én een ontspanningsmassage, verzorgd door een professional)

Ben je Particulier / Non-Profit? Dan komt er bij de netto prijs een toeslag bij, zodat je investering € 3.860,00 bedraagt.

NB. Ook de Belastingdienst stimuleert je studie en je verdere ontwikkeling door extra aftrekmogelijkheden. Kijk hier voor verdere informatie.

Meld je nu hier aan!

 

Planning Intensieve opleiding NLP Master Practitioner Plus & Master Coach

Locatie Elspeet augustus/september 2018:

vrijdag 24 augustus 2018 dag 1   start: 9:30 eind: 21:30
zaterdag 25 augustus 2018 dag 2   start: 9:30 eind: 21:30
zondag 26 augustus 2018 dag 3   start: 9:30 eind: 21:30
maandag 27 augustus 2018 dag 4   start: 9:30 eind: 21:30
dinsdag 28 augustus 2018 dag 5   start: 9:30 eind: 21:30
woensdag 29 augustus 2018 dag 6   start: 9:30 eind: 21:30
donderdag 30 augustus 2018 dag 7   start: 9:30 eind: 21:30
vrijdag 31 augustus 2018 dag 8   start: 9:30 eind: 21:30
zaterdag 1 september 2018 dag 9   start: 9:30 eind: 16:30
             

 

Locatie Elspeet augustus 2019:

vrijdag 30 augustus 2018 dag 1   start: 9:30 eind: 21:30
zaterdag 31 augustus 2018 dag 2   start: 9:30 eind: 21:30
zondag 01 september 2018 dag 3   start: 9:30 eind: 21:30
maandag 02 september 2018 dag 4   start: 9:30 eind: 21:30
dinsdag 03 september 2018 dag 5   start: 9:30 eind: 21:30
woensdag 04 september 2018 dag 6   start: 9:30 eind: 21:30
donderdag 05 september 2018 dag 7   start: 9:30 eind: 21:30
vrijdag 06 september 2018 dag 8   start: 9:30 eind: 21:30
zaterdag 07 september 2018 dag 9   start: 9:30 eind: 16:30
             

 

naar boven