Follow-up Coaching

Doorbraak/Executive

Individuele Vervolgsessies, aansluitend op zowel Doorbraak Coaching als Executive Coaching. Aanmelding is het gehele jaar door mogelijk. Er wordt dan gezamenlijk gekeken naar beschikbare data.

Voor wie bestemd?

Heb je al een traject Doorbraak Coaching of Executive Coaching doorlopen? En wil je extra steun om het geleerde (de opgedane kennis en ervaring) nog beter te verankeren? Dan zijn deze follow-up sessies een prima en gedegen aanvulling!

Wat is het resultaat?

De follow-up sessies zijn bedoeld om de bereikte resultaten (van Doorbraak Coaching of Executive Coaching) nog beter te laten beklijven! De gehanteerde werkwijze garandeert een verhoogde persoonlijke effectiviteit met blijvende verandering op gedrag en attitude (houding).

Introductie

In de aanvullende sessies ligt het accent niet alleen op het ontdekken van het onbekende, maar ook op het ontrafelen van de vraag "wie ben ik echt en hoe toon ik mijn authenticiteit?"

Wat is de inhoud?

De inhoud is enerzijds een verdieping en anderzijds een verbreding van respectievelijk de Doorbraak Coaching, dan wel de Executive Coaching. De thema's worden voornamelijk door jou als coachee aangedragen en samen in de diepte verkend.

Hoe is de werkwijze?

De aanpak is nu volledig gericht op het implementeren van nieuw gedrag en het verinnerlijken van aangeleerde denkwijzen, opdat het handelen "automatisch" hierop volgt.

 

Wat is de doorlooptijd?

Drietal follow-up coaching sessies, als vervolg op zowel Doorbraak Coaching als op Executive Coaching.

Aangezien deze vervolgsessies individueel maatwerk is, kun je je hiervoor het gehele jaar door aanmelden. De drie terugkom/follow-up sessies van ieder één dagdeel kunnen over een periode van 2 tot 4 maanden worden ingevuld.

 

Overige informatie

Je hebt al een traject Executive Coaching of Doorbraak Coaching gevolgd en wilt nu graag de puntjes op de i zetten.

Na ca. een half jaar wordt opnieuw contact opgenomen voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Dit gebeurt telefonisch of via E-consult.

 

Investering

Je investering voor deze follow-up coaching bedraagt: € 2.100,00
(inclusief koffie/thee/ijswater en lunches )  

Voor zakelijke klanten komt hier nog BTW bij.

NB: Ook de Belastingdienst stimuleert je studie en je verdere ontwikkeling door extra aftrekmogelijkheden. Kijk hier voor verdere informatie.

 

Planning

Aangezien deze Follow-up Coaching individueel maatwerk is, kan dit traject het gehele jaar door worden verzorgd. Na aanmelding worden dan in overleg de data en doelstellingen vastgelegd.

             

 

             

 

naar boven