Doorbraak Coaching

Bijzondere wijze van individuele coaching met verbluffende resultaten! Uitgebreide intake met daarop volgend een 2-daagse (inclusief avondprogramma). Aanmelding is het gehele jaar door mogelijk.

Voor wie bestemd en hoe hebben anderen Doorbraak Coaching ervaren?

Doorbraak Coaching is voor jou als je voelt dat je vast loopt, vast zit, of vastgelopen bent en er aan toe bent eigen grenzen te doorbreken. Ben je werkelijk bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Diverse belemmeringen voor eens en voor altijd op te ruimen? Een blijvende verandering in gedrag (handelen) en houding (attitude) daadwerkelijk te verwezenlijken? Dan is deze unieke vorm van coachen wellicht de beste keuze voor jou.

Klik hier om te lezen hoe anderen de Doorbraak Coaching hebben ervaren.

 

Wat is het resultaat?

Met Doorbraak Coaching doorbreek je jouw grenzen en leer je niet-helpende, belemmerende en ongewenste gedragspatronen te veranderen in helpend en gewenst gedrag. Door de intensieve aanpak, ben je in staat snel, effectief, elegant en succesvol de gewenste resultaten te behalen. Doorbraak Coaching wordt toegepast als het van belang is om in een zeer kort tijdsbestek betere prestaties en blijvende resultaten te behalen. De gehanteerde werkwijze garandeert een verhoogde persoonlijke effectiviteit.

Introductie

Je hebt misschien het gevoel dat je veel meer kunt dan dat er momenteel uitkomt, in het leven en op het werk. Het lijkt wel of je regelmatig tegen een onzichtbare muur oploopt…

Wat is de inhoud?

Via Doorbraak Coaching leer je snel hoe je gedrag en houding kunt veranderen. Deze veranderingen zijn blijvend omdat je een beter inzicht en handvatten krijgt om daar vervolgens de onbewuste processen mee aan te sturen. De visie van waaruit gewerkt wordt, komt simpelweg op het volgende neer: Ieder mens heeft de mogelijkheid zich te ontplooien, om uiteindelijk te worden wie zij/hij in wezen al is. Om dit daadwerkelijk te realiseren is het helpend om afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen en van negatieve emoties. De thema's die aan de orde kunnen komen, zijn:

   • Heb je last van negatieve emoties en/of belemmerende overtuigingen?
   • Ken je je grenzen niet goed, of gaan anderen regelmatig over jouw grenzen heen?
   • Is er veel 'moeten' en weinig ruimte voor 'willen' in je leven?
   • Voel je je regelmatig schuldig en blijf je piekeren?
   • Heb je geen tijd voor jezelf en kom je niet meer toe aan wat je leuk vindt?
   • Wil je alles perfect doen en word je daar erg moe van?
   • Heb je moeite met kritiek, ben je onzeker en zou je duidelijker en steviger willen zijn?
   • Wil je beter Feedback leren geven en leren ontvangen?
   • Heb je het gevoel dat je vast zit of op een dood spoor bent beland?

Hoe is de werkwijze?

Het traject Doorbraak Coaching begint met een uitgebreide intake waarin we samen vaststellen wat jij precies wilt bereiken. Daar maken we afspraken over. Daarna volgt het proces, zeer intensief en dynamisch, maar tegelijkertijd ontspannend en verrassend. Doorbraak Coaching is een intensief traject, dat individueel (1 op 1), in een 2-daagse wordt uitgevoerd in een rustgevende ambiance. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde methodieken en technieken die alle tot doel hebben om je te helpen om permanente (dus blijvende) veranderingen in gedrag en houding mogelijk te maken.

 

Hoe lang duurt Doorbraak Coaching?

Na de intake van een dagdeel, 2 aaneengesloten dagen met avondprogramma en overnachting.

De kern van Doorbraak Coaching bestaat -na een uitgebreide intake- uit een 2-daagse (2 aaneengesloten dagen met avondprogramma). Optionele verlenging is mogelijk met een serie van 3 sessies. De extra investering hiervoor bedraagt: € 2.100,00 (zie ook Follow-up sessies).

 

Overige informatie

Doorbraak Coaching is een unieke vorm van coaching van SenSolid. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende geavanceerde technieken om je te helpen een werkelijke persoonlijke doorbraak te realiseren. Aangezien Doorbraak Coaching een individueel maatwerktraject is, kun je je hiervoor het gehele jaar door aanmelden. Er wordt dan direct contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor de intake. Na ca. een half jaar wordt opnieuw contact opgenomen voor een persoonlijke terugblik en evaluatie. Dit gebeurt telefonisch of via E-consult. Het succes van deze methode is afhankelijk van jouw inzet. Daarom starten wij het traject uitsluitend onder twee volgende voorwaarden:

   • je bent écht gemotiveerd en wilt daadwerkelijk veranderen op het gebied van gedrag en houding (attitude)
   • je staat open voor een intensieve, integere, integrale en soms 'outside the box'-aanpak

 

Je investering

Je investering voor deze unieke vorm van coaching bedraagt: € 3.750,00
(inclusief lesmateriaal, lunches, diner en koffie/thee/ijswater)  

De kosten van het intake gesprek, overnachting, accommodatie en reiskosten coach worden apart berekend.

Voor zakelijke klanten, komt hier nog BTW bij.

NB: Ook de Belastingdienst stimuleert je studie en je verdere ontwikkeling door extra aftrekmogelijkheden. Kijk hier voor verdere informatie.

 

Planning

Aangezien Doorbraak Coaching individueel maatwerk is, kan dit traject het gehele jaar door worden verzorgd. Na aanmelding worden dan in overleg de data, doelstellingen en te bereiken resultaten vastgelegd.

             

 

             

 

 

naar boven